| Word Klant
allemodellen

Salvage fashion

De Salvage collectie is een geheel nieuwe collectie kleding en tassen die zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen! De Salvage collectie maakt van afval nieuwe, inspirerende, en stijlvolle artikelen op de volgende wijze:

• Er worden reststoffen verzameld van biologische textielproductie. Deze worden versnipperd waarna er nieuwe zachte katoenvezels van worden gemaakt.

• Vervolgens worden er vezels van gerecyclede PET flessen aan toegevoegd waardoor er een mix van katoen en polyester ontstaat.

• Hiervan worden fijne draden gesponnen waarvan nieuwe stoffen worden geweven.

• Van deze stoffen worden kwalitatief hoogwaardige T-shirts, sweaters en draagtassen geproduceerd.


Organic Blended logo

Het volledige productieproces is gecertificeerd en de productie vindt plaats in fabrieken die worden gecontroleerd door de Fair Wear Foundation op eerlijke productie omstandigheden. Zo hebben wij een modieuze duurzame gerecyclede collectie gecreëerd om trots op te zijn! Salvage is het ultieme bewijs dat duurzaam ook hip kan zijn!

Natuurlijk is de Salvage collectie uitermate geschikt om te bedrukken met het logo van uw bedrijf, organisatie of evenement. Elk kledingstuk is voorzien van een hangtag met informatie over Salvage en een CR code die leidt naar de Salvage website. Voor meer info zie www.salvagefashion.com

 

Categorieën

Continental

EarthPositive

Salvage

Fairshare

Men

Women

Kids

Unisex

over ons

Over ons

mogelijkheden

Word Klant

contact

Continental Clothing Benelux

Wasaweg 16 c
9723 JD Groningen

Tel: +31(0) 50 318 06 46
Fax: +31(0) 50 313 37 38

info@continentalclothing.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag,
9 uur tot 17 uur